sprehodi / walking

Pri nas, v Sloveniji se je življenje spremenilo na petek 13. marca. Od takrat je minil že drugi teden, ko vsi ostajamo doma. Doma so otroci, študentje, nekateri pa gremo samo v službo in nazaj. Vse je na internetu, življenje sedaj poteka na internetu. Spreminjamo svoje cilje, drugače živimo. Kdo ve, morda bomo spremenili tudi svoje navade.

Danes zjutraj sva šla na daljši sprehod. Steze so prazne, ljudi je malo in še ti se pozdravljajo od daleč. Ko se izgubiš med zelenjem, ko opazuješ, kako prihaja pomlad, pa začneš verjeti, da se življenje nadaljuje in da se bo končala tudi ta kriza.

Life in Slovenia changed on Friday, March 13. The second week had passed since we all have to stay at home. Kids and students study at home, online. Some of us only go to work and back. Life goes on mostly on the internet nowadays. We change our goals today and perhaps our habits will be changed in the future.

We went for a short hike in the afternoon. Paths are deserted, since there are very few people outside.  Watching green nature and observing spring flowers, we begin to believe that the life will go on.

Comments

  1. Yes, Margi, life will blissfully go on again. You have an absolutely beautiful place to remind you of that as you walk.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala. Vesela sem vašega komentarja.
Thank you for commenting my blog.

Popular Posts