še ena kapa / just another hat

Prejšnji teden sem se ukvarjala s komentarji na mojem blogu. Pri vpisovanju komentarja se pojavi preverjanje pristnosti reCaptcha. Se pravi, da je treba označiti, da nisi robot, pa še ene slikice izbirat. Ojoj! To je tako neprijazno, obupno. Le kje sem to dobila? Sedaj pa te zadeve ne znam odstraniti. Zelo bi bila hvaležna vsakemu, ki bi mi pomagal. 

Računalništvo ni ravno moje področje. Bolje, da se vrnem k pletenju. V zadnjem času sem naredila dve roza kapi. Mraz se gotovo še ne bo poslovil in kapi bosta še lahko greli mrzla ušesa.

Lately I've been working on my blog comments. If you want to write one, the computer will start reCaptcha checking. You have to select, that you are not a robot and choose the right picture. This is very unfriendly. I can't remove this reCaptcha and I am grateful to anyone who can help.

I'm not an expert in computing. So, I should start to knit again. I've finished two rose hats lately. It's still very cold and I hope the hats will heat the cold ears.
Komentarje sem za silo usposobila. Dobro voljo pa poiskala v šivanju rožic bolj za hec in seveda na snegu in soncu. Tam je vedno vse ok.

I've sewed some flowers just for fun and spent some time on snow and sunshine. It's always funny there.

Comments

  1. Komentarji delujejo, kape so super lepe. Kako lep pleten vzorček! Aplikacija je čudovita. Le kaj bo nastalo? Lahko počaka na pomlad, še pred tem pa malo orng zime.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala. Vesela sem vašega komentarja.
Thank you for commenting my blog.

Popular Posts