ponedeljek, 27. oktober 2014

jabolčna čežana z meto ali z ingverjem

Ta vikend smo veliko delali. Na vrtu smo postavili rastlinjak, kar je pomenilo veliko sprememb v organizaciji. Ampak z njim bomo lahko podaljšali poletje in si že v februarju ali marcu pričarali pomlad.
Mogoče, pa smo vreme in letne čase že začarali. Božični kaktus malo prehiteva,

jablana na dvorišču pa je zimo kar preskočila.

Večina pa čuti, da prihaja hladnejši zrak in krajši dnevi, kot tale ameriški slamnik.

Ker vedno primanjkuje časa, smo za sladico naredili kar malo drugačno čežano. Fast food po domače. Ta je narejena zelo hitro. Da ne bo vedno enaka, smo v čežano smo nastrgali korenino svežega ingverja in okus je bil precej bolj izrazit. Naslednjič pa smo vanjo na drobno narezali metine listke in dodali malo limoninega soka.  



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za tvoj komentar.